click click!!

:: Mood ::

:: Mood  ::
Senyum Aje .. =)

Wednesday, 27 April 2011

::Handmade::

weee~~!! excited giler dpt buat blog ni...heee...='),sibuk tp nk gak buat. singkat tp nk gk join. penat tp nk gk tgk. tu lah ape yg Cik El rasa..... jom2,kita tgk ape yg cik el dh wt utk majlis Cik El...

simple je tp yg penting nice and guest akan ingat semua nye..

1stly, Cik El wt wedding tag utk nikah dgn doorgift pomander ball..tp xsempat siap.

 ni paper bag yg Cik El wt sendiri.. utk majlis nikah. kalerful kan???


 alamak....senget pulak,tp xpe la...ade kelainan ckit. yg ni pun wedding tag yg Cik El edit,copy,paste and merge. heee..~~!! curi2 buat kt ofis bila free tp nk gak time free even tgh sibuk giler...

then, Cik El buat bunga pahar sendiri dgn pomander ball. tp pomander ball ni percubaan pertama. pasni sambut buat lg...ehehhee....~~!! mostly utk bende yg simple2 Cik El wt sendiri. jimat sgt! time nk kawin ni, kalo kwn minta tlg buat,xsempat la den nk siapkan...after wedding baru Cik El tlg kwn2....

act, tema Cik El kaler purple.. tu yg nmpk purple je...ekekek... ni la contoh yg Cik El wt sendiri. Hantaran je xbuat lg sbb xsmpai lg masa nye...ehehehe.. jom kita zoom lg gmbr bunga pahar Cik El. simple je. Cik El guna ribbon paper je.


ni pic bunga pahar yg paling dekat Cik El amek....kalo nk exaclt nye pic,lenkali Cik El post ea. kalo ade la yg nk tgk. If xde pun ok,cuba Cik El sekadar berkongsi.... ni Cik El dh siapkan last 2 week. huh~~!! sakan siapkan sambil2 tgk tv....paper bag pun dh siap. tgl pomander ball dgn hantaran je Cik El xwt lagi.... weeee~~!!

skrg ni,persiapan CIk El dh quite banyak. Cik El bertunang pd 27hb Mac 2011, dlm ms sebulan Cik El siapkan semua yg ade dlm checklist. huh~~!! rushing....blk Johor dgn jaya nye. 4ari je kt johor setelkan everything.... almaklumla,tetiba je Cik El nk berkawin. kenal dgn Encik Tunang pun awal thn ni, terus je decide nk kawin... rezeki dan seru jodoh dh sampai.. heee~~!! tp sebenar nye,Cik El kenal Encik Tunang Apis ni dh hampir 2thn tp xpernah pun melayan dia. Dia kata Cik El sombong... sepanjang kenal,jrg giler berchatting. 1st time kitorg jumpa awal thn ni... tu pun disebabkan best friend Cik El, Karen Klose.. ngee..ngee..~~!! 

ok2,tetiba lak masuk topic lain kan.... selingan je tu. bukan slalu. ni je kot yg Cik El nk cite setakat ni. baru lg dlm blog. so,masih byk kelemahan yg perlu diperbaiki.. nanti kawan2 tlgla bg pandangan or tlg el dlm berblogging ea... cyg korang~~~!!

:: Auf Wiedersehen ::



2 comments:

nida-razak said...

wa..bnynya yg el DIY..rajinnya el..ske tgk..hehe..el org jhor ek..area mna?
*btw..tunang kita nma sama..hehe..=)

Darah Manis said...

Cik El suka wt sendiri....sbb kepuasan tu. mmg xde masa tp cari gk masa. kdg2 Cik El amek tempahan. depends la diorg nk cmne or Cik El yg create utk tempahan tu....
Cik El jhr kt kluang. sama ek??? ejaan sama x?? eekekek...=)