click click!!

:: Mood ::

:: Mood  ::
Senyum Aje .. =)

Friday, 29 April 2011

:: Muka Bulat ::

Hye hye hyeee......

ok,entry seterus nye kengkawan....ni direquest oleh Cik Nida.. hehehe~~!! Cik Nida kata muka Cik El bujur,kalo pkai tudung nmpk cntik...tp act, muka Cik El bulat. cuma dilindungi oleh rambut-rambut yg panjang mengurai.

tp sebelum Cik El tunjuk muka yg kt IC tu, Cik El nk tunjuk bentuk muka bulat.... heee~~! ada sama x dgn pic yg ni???

hah... ni lah bentuk muka bulat. bulat tul kan???

heee....tp kalo muka bulat,sesuai pkai selendang. Cik El suka selendang. dalam kete, Cik El mesti sediakan selendang. Sebab, bila dh masuk waktu solat, kt tempat lain Cik El akan singgah masjid. so ape lagi,sarung la selendang. or g mane2 event yg kene pkai tudung Cik El terus pakai. xde la nk pinjam2 kt org.. ni lah contoh yg Cik El pkai utk sesuatu event yg perlukan bertudung...

ni Cik El amek je pic...xde kene mengene dgn yg hidup mau yg telah tiada...hehehe~~ jgn marah na...
lastly, utk Cik Nida .... nilah  muka bulat Cik El di dalam ic. time ni Cik El xpkai spec, kene wt baru sebab IC ilang. huhuhu...~~ check it out!

hahaha..muka poyo lak...sorry,gmbr dia mmg xclear but at least nmpk gk kan muka yg bulat tu.....???

                     :: Auf Wiedersehen ::
                                                

2 comments:

nida-razak said...

hehe...el...haah la, bulat..hehe..tp cute...lain lak el bukak speck..hehe

Darah Manis said...

haaaa....tau pun. bulat kan?? dah mcm cina sesat. sama mcm mama dgn adik el...
mmg lain pun. Encik Tunang Apis plg suka kalo el pkai lense. huh~~~