click click!!

:: Mood ::

:: Mood  ::
Senyum Aje .. =)

Sunday, 29 May 2011

:: The Best Bride & Groom Pose Ever ::

Morning...Assalamualaikum semua.....~~

heee...pg2 ni cik el tau nama Cik El dh kene Tag..hikhikhik~~!! 2x.. before this dgn Cik Lijah now dgn Cik Deby....puasa arini lg semangat nk buat... Cik El bukak FB semata2 nk amek gmbr kawin adik Cik El ni.... jom!

Syarat2 Penyertaan ::

1. Terbuka kepada semua...Wajib menjadi follower blog Cik Emah

2. Menulis satu entry mengenai contest ini dah TAG 5 orang rakan anda. 

3. Upload 1 gambar terbaik dalam entry anda tadi yang bertajuk "The Best Bride & Groom Pose Ever". Tak 
kisah la gambar pasangan mana pun asalkan korang x copy restricted pic sesape ok.

4. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen entry ini.
senang kan???


So Now, kita view pulak gmbr ni ye... gmbr ni masa majlis adik cik el.... skrg dhde anak ye..=).





ok! so ape kata korang semua??? sweet kan??
1stly, cik el suka pic yg atas tu sbb kita sama2 melayar bahtera dlm kehidupan berumah tangga....
rasa mcm dunia ni kita yg punya... disinari dgn kaler merah yg membangkitkan semangat di antara kaler putih yg suci tu..

2nd, pic yg hidup kita ni sentiasa dicorakkan oleh kita....
senyum gelak tawa boleh menyembunyikan semua perasaan yg sedih maupun pilu...
kerana hidup suami isteri pndai menjaga maruah masing2 dan menutupi segala kelemahan pasangan kita..
aminnnn...~~!!

------------------------------------------------------------------------------------------


5 sweet Bride yg Cik El nk tag adalah ::

Shahira Fauzan  ( Pink and Orange Theme)
Nida (!Our Love Notes!)
Rilla ( Kanda Dinda With Love)
Hidayah hiddensity ( Bride to be Wedding Diary)
Aley WillBeMrs ( WillBeMrs)

Done...so, nti tlg join contest ni ye..=)

:: Auf Wiedersehen ::

8 comments:

WillBemrs said...

alamak...! kne tagged laaaa... pic kawen sape la yg jg mangsa kang... hehehe... tq :) nnti i masok contest ni.. :)

Darah Manis said...

welcome2.... hikhikhik. carik carik jgn xcarik..=). sedia membaca ni.

Cik Deby said...

sgt suke pose yg tgh ketawa n gelak2. nampak sgt happy n bahagia.. *hearts

Darah Manis said...

kan kan kan??? kan best ari2 dpt gelak cmtu...=). nti el tnya adik el petua ape nk gelak cmtu. hikhikhik....

cik syahira (a soldier's gf) said...

assalamualaikum dear.

hugs you. terima kasih tag saya. now ada 2 hutang tag. kena laju-laju buat ni (=

Darah Manis said...

wsalam..... hugs u too...=). baik,cepat buat. nti nk review gk!

r3bL said...

oh btw, lupa nak cakap. kedai bunga reben tu kedai kat Jln TAR, kl...

Darah Manis said...

hehhee....jln tar ye?? rajin sgt nk g situ. btw, ade satu kedai kt Sg. Buloh ade jual kain felt. br td my fiance g kedai tu. tp jual semeter RM14.