click click!!

:: Mood ::

:: Mood  ::
Senyum Aje .. =)

Monday, 23 May 2011

:: DIY Bunga Rozet ::

hye.....dan Assalamualaikum...~~!!

sudah hampir ke penamat utk hari ini kan...blk keje td,awal...~~!! sbb mencari kain felt dr kak Diana. ok kak diana...sporting. yg plg best, Cik El rambang...~~!!

semua tertnya2 kan ape yg Cik El nk wt lg sedangkan tarikh makin menghampiri, tp ade je nk wt. xreti duduk diam katakan...hehehe...

siang td, suh En. Tunang Apis g beli kertas keras, tracing pensil,  pin, butang dan kain felt. tp dia xjumpa. so, Cik  El pun cari kt internet. ingat nk g Dinso Japan kt The Curve tp sbb mls nk redah jammed pilihla ke tmpt kak diana. sbb sehala nk blk Shah Alam...

ni contoh bunga rozet yg Cik El wt baru je sebentar, sementara menunggu Isyak... siap xtanggal telekung sbb excited nk buat bunga rozet dr kain felt....tgn xde la creative mane tp utk setakat blaja tu boleh la...
act, this flower utk yg menolong Cik El pd hari majlis sanding seperti pengapit, penanggah dan jugak family...hikhik..

sangat universal sbb boleh je nk jdkan ia keronsang or butang utk majlis2 funky... tp Cik El wt kecik ckit. xde la bazir2 kan.... jom, check it out~~!!

taraaaaaa.....baru wt 2. utk percubaan je. comot ckit.

blkg bunga rozet

gelap sgt, terpaksa pgg..



ni lah contoh depan blkg dia...

so, ni je Cik El nk update...~~!! nti kita bersambung lg ek! 

:: Auf Wiedersehen ::

3 comments:

Miss Sunshine said...

teringin sangat nak belajar buat felt craft ni.. tapi takut tak jadi... maklumlah tangan keras mcm kayu.. huhu, tak berseni langsung..

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

cik el tau tak....bunga rozet cani yg bermain-main dlm mimpi org slalu...

ye, terpk nak wat fabric rozet yg camtu, tak tau carenye....thanx for tutorial..

Darah Manis said...

miss sunshine: ala....lebih kurang je dgn tgn el. tp pasni ade yg lain2 gk el nk wt. kene tgu.

Cik Lijah : ye ke??? ni sbb smlm terdetik je. tu yg wt on da spot. cari kain ptg smlm, terus je wt. welcome cik lijah. =)