click click!!

:: Mood ::

:: Mood  ::
Senyum Aje .. =)

Monday, 16 May 2011

:: Tempahan Pomander Ball + Paper Bag ::

Assalamualaikum semua....and salam sejahtera...~~!!!

lama cik el xupdate kan...almaklumla...blogger ni tetiba lak xleh bukak.... dia kata under maintenance. 2ari cik el tgu. then weekend lg. huh,jwb nye mmg xbukak la laptop. sorry pd sesiapa yg tgu tp tiada entry baru....( ade ke yg bc blog cik el yg simple ni??? pasan sendiri je kan...kihkihkih...) ok2, yg penting semua bride sihat kan???

skrg ni tgl 11 hari je utk sampai ke hari pernikahan....risau gk. byk yg xselesai sepenuhnye.. ade yg ckit2 je. sbb semua tgu pd sehari sebelum nikah...
cuti ni cik el siapkan ape yg patut...dlm ms yg sama gk, cik el amek tempahan pd sesiapa yg berminat. hihihi.. murah2 je.. Cik El amek tempahan pomander ball, Hantaran, Bunga Pahar, Paper Bag & Wedding Tag TQ. pastu, Cik El ade menyewakan Pinggan Hantaran, alas dulang kaler silver itam,purple putih, kaki dulang yg besar dan kecik....tp utk sewa nti gmbr2 nye baru cik el update. sbb skrg ni quite rushing. byk bende kene kejar.. so,harap bersabar ye. jgn risau jgn panik,sbb cik el sewa dgn amek tempahan murah2 je...

utk mgu ni,ni yg cik el wt. Jom ushaaa......~~!!

paper bag yg lembut..pastel.

pomander ball with tag TQ

zoom view...

for whole pomander ball

paper bag with striking colour

brown paper bag express....

so,ni je yg sempat cik el update...later akan diupdate semula ye.. maaf,pd semua yg menunggu entry2 cik el. skrg ni masa sgt terhad,so, harap2 mereka-mereka faham.....~~!! so,sesiapa yg rs berkenan boleh lah menghubungi cik el melalui emel ye... elni_nadra@yahoo.com.  so,pape pun, Selamat Hari Guru kepada guru-guru yg mengajar dan juga kepada guru yg pernah mengajar cik el...=). thank you so much! mmmmmmuuuuaaahhh~~!!

:: Auf Wiedersehen ::

2 comments:

Cahaya Qaseh said...

as salam... hye..

mane jumpe paperbag kaler2 tu? cantik.. actually nk tnye brown paperbag tu same je ke ngan brownpaperbag 'goreng pisang' @ tebal ckit?? price? huhuu...

thx...

Elni Nadra said...

wsalam....hye! salam aidilfitri.

paperbag kaler tu handmade.. saya buat sendiri guna A4 paper.:)

yup,still same... biasa i cari yg tebal skit.

price dia ade di sini :

http://kampungkebandar.blogspot.com/p/exchange-link-ya.html

For Brown Paper Bag :

1 Bag 0.40sen
1000 bag dan ke atas 0.30sen sahaja with TQ Tag