click click!!

:: Mood ::

:: Mood  ::
Senyum Aje .. =)

Monday, 23 May 2011

:: Update >> Cincin Pengantin Lelaki ::

assalamualaikum semua and salam sejahtera...~~!!

Majlis nikah Cik El tgl beberapa hari je lg. kurang dr 5 hari. phewwww~~!! semua dh selesai kecuali rumah utk disewa. mcm kelam kabut gk..

this week mmg Cik El fully utilized. sbb setelkan ape yg patut....
btw, ari sabtu aritu Cik El g ke KLCC nk mencari cincin En. Tunang Apis. tp hampa....sbb Bausch under renovation.... duk pk mane la yg Cik El nk cari. tetiba En. Tunang Apis kata g cari kedai emas melayu.so, kami pun beransur pergi dr KLCC. sbb mls nk membuang masa di sana kami berdua pergi ke pasar keramat. lastly, jumpa gk di sana. tp design yg En. Tunang Apis nk sgt simple dan susah nk jumpa. nk tempah kene dlm smgu. XSEMPAT~~~ majlis kan sabtu ni..... jln dan jln br jumpa satu kedai ni. tp kene besarkan size dlm 1size je. so, boleh lah org kedai besarkan....kene pick up on wednesday...~~ Alhamdullilah, dpt gk rezeki wpun harga dia around 200 to 300. sesiapa yg masih mencari cincin lelaki, boleh la ke pasar keramat.quite crowded tp no choice. sana ade pilihan gk utk design baru. cuma berkenan ke xberkenan. mcm En. Tunang Apis ni dia cerewet. xnk ade batu besar, xnk yg timbul....tp rezeki menyebelahi kami pd aritu. thanks jugak pada Pn. Chocolarissa sbb bg choice utk tempat lain for Bausch . Thumbs up for u,my dear...~!!


btw, Cik El masih ade senarai yg boleh mereka-mereka membeli cincin kawin lelaki islam yg telah diakui oleh blogger lain. jom, kita sharing is caring ya!


    Outlet :  Mid Valley (KL)
                 Gurney Plaza (P. Pinang)
                 Queensbay Mall (P. Pinang) & 
                 Mines Shopping fair (Seri Kembangan)

2) Emas Sri Pinang
    Jln. Masjid India, Ground Floor No. 6,
    Kuala Lumpur

    HQ      : PJ, Selangor
    Outlet : KL
                Selangor
                Johor
                Kedah
                Kelantan 
                Melaka
                Negeri Sembilan
                Pahang
                P. Pinang
                Perak
                Sabah


                  
So, Setakat ni je yg mampu Cik El boleh tlg ye. sbb mmg quite susah bg lelaki yg pentingkan design dan juga material. pape nti, b2b boleh la bertnya pd Cik El ok! semoga ape yg diimpikan bakal2 hubby mereka-mereka tercapai.....=).


:: Auf Wiedersehen ::

3 comments:

Wawa Yusoff said...

en.tunang kamu seperti en.tunang saya juge. sangattt cerewet...!

x nak batu besar, x nak design yg mcm org tua, x nak itu, x nak ini. heshh..

nida-razak said...

hehe..en tunang nida senang je...dia nk yg simple je..mula2 siap xnak lg cincin..tapi nida nk sangat bg dia cincin..

Darah Manis said...

wawa : susah kan dpt lelaki yg cerewet dr kita? hikhikhik....sampai pening kita nk pilihkan utk dia...=)
nida : bestnye dpt yg senang.. xyah pk sgt. dia lak nk simple gk tp simple dia different eyes. adess....