click click!!

:: Mood ::

:: Mood  ::
Senyum Aje .. =)

Thursday, 16 June 2011

:: Eeuuuuu...~~!! ::

Hye semua... Assalamualaikum mereka-mereka~~!!

Time ni Puan El otw blk kg mertua. Tdo kt karak dulu. Esok pg2 baru gerak ke temerloh and fitting baju pengantin. Jalan nampaknya smooth je. I like~~!! Tp ni Puan El just typing using my iphone je.. Mls nk on laptop.

Hmm... I got something yg xdpt dijangka last minit. Bridesmaid Puan El xleh hadir sbb ade interview keje. Adesss~~!! tp bernasib baik sbb anak buah En. Suami Apis ade. So suh je diorg. Selamat! Hahaha..

Eh2.. Jom berbalik pd topic utama. Td kan... En. Suami Apis g isi minyak kt Shell.. Then dia belikan air sbb Puan El dh buat macaroni salad ptg td. So, mmg boleh ratah gitu je..
Bila dia bg Puan El plastik, alamak!! Air ni len mcm je.. Long Jack Orang Kampung Kacip Fatimah!!!! Eeeuuuuuuu~~!! mane pernah minum ni. Kwn minum pun dulu ms zmn belajar kt U pun tgk je....

Nk tau x ape rasanya??? Xsedap!!! Seksanya nak abiskan. En. Suami Apis duk gelak je tgk gelagat Puan El. Lama ok nk abiskan!! Huhuhu.. Abisla.. Kene minum selalu air ni. Dlm hati berdoa je jgnla dpt lg air ni... Siap baca bismillah setiap kali nk minum tp xterminum2.. Huhuhu! Klah.. Br nk masuk hway ni.doakan selamat sampai ye mereka-mereka~~!! btw, jemput dtg ke majlis kami di triang...~~!! Take care semua!! Daaa..

:: Auf Wiedersehen ::

2 comments:

Miss Sunshine said...

Long Jack Orang Kampung Kacip Fatimah... hehe.. ade maksud tersirat tu... hihi.. gurau je.. ^_^

Darah Manis said...

Hihihi... Tersirat tu penting utk future~~!! ekekeke..