click click!!

:: Mood ::

:: Mood  ::
Senyum Aje .. =)

Wednesday, 8 June 2011

:: Freebies >> Flourishes ::

hye.....selamat ptg..~~!!

maaf, Puan El xdpt nk reply comment bila working hours. kene block pulak... blk umah jika ade kelapangan baru reply. now, just published je comment2 yg ada.... jap lg dh boleh blk.. risau, ape la En. Suami Apis buat. mkn pun xtau mkn ape je, solat,pkaian dia..semua la.. yg penting ptg ni. nk masak ape la ek...??

arini ramai tul interview Puan El. ade yg mmg teruja, suprise tgk Puan El bertudung..siap tegur, before this bukan awak ni freehair ke?? heee....~~ ye, saya freehair before this. ni br je pkai..after nikah. raut wajah mereka semua mekar dgn senyuman...Alhamdullilah....

btw, Puan El nk share dgn korang2 B2B...skrg Puan El dh jd xB2B...
ni ade flourishes yg boleh digunakan utk mcm2... TQ tag, Kad Kawin, Guestbook, signage or what ever u want to do.. kene la creative kan???

so, sape yg nak boleh la pilih ye....ade byk pilihan..


F1

 F2

 F3

F4


 F5

 F6

 F7

 F8

F9 

F10

 F11


 F12

 F13

 F14

 F15

 F16

 F17

 F18

 F19

 F20

 F21

 F22

 F23

 F24

 F25


F26

F27

  F28


pape pun, Selamat Berkreatif ye B2B....at least boleh jimat bila DIY sendiri...=).

:: Auf Wiedersehen ::

5 comments:

anaztasias nora aira said...

tq dear hehe

Miss Sunshine said...

El, thanks 4 sharing... El ni rajin share dengan kitorang kan... ^_^

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

wah....el, mmg ini yg dicari2......
hari tu google gak nak cr design border, nak wat label utk food...tp sume tak canteks or kena byr...tp yg these mmg nice....thanx sgt2 dear...

Darah Manis said...

nora : welcome...=)

Ms. Sunshine : bitte schon, meine freundin... sharing is caring kan..as my trademark..

Cik Lijah : well...i did for u guys..nti boleh share yg lain2. el dh xsempat dh, but for u b2b, still have a lot of time...kan kan??

A.N.A said...

Tq El..btl mcm ckp CL,kalu cr kt intenet dh la susah nk jumpe kalu ade yg cantik kena daftar la,kena bayar la..thanks again ye dear..lala pn dh grab 2 yg bekenan...hehehe