click click!!

:: Mood ::

:: Mood  ::
Senyum Aje .. =)

Thursday, 23 June 2011

:: Talkative vs Passive ::

assalamualaikum mereka-mereka..~~!!

arini xde ape nk dikongsikan...sebab arini xbrape sihat and tiada hati utk berblog maupun blogwalking.

since berkahwin, almost a month ni Puan El perasan ape yg berubah tentang diri ini.... xtau la, maybe sbb nk jg maruah suami maupun menjaga pertuturan sebagai seorg isteri.

ramai yg menegur Puan El sekarang ni... teguran itu berasaskan komunikasi.Pertuturan...

"Sekarang ni el lebih byk berdiam diri je kan....duduk senyap je kt tempat..."
"Sejak2 kawin ni, el mcm lain la..xmcm dulu. talkative. but now more to listen than talking.."
"Senyap je kan sekarang ni..... how's life after married?? "

itu di antara dialog rakan2 mengenai kesenyapan Puan El...ntahla, since arini lg la Puan El mmg xnk berckp sgt. Senyap itu lebih baik..dan Mendengar itu lebih prihatin...

tu je yg rasa nk share...=). take care ya!

:: Auf Wiedersehen ::

2 comments:

Miss Sunshine said...

Hmm... kenapa el berubah sampai mcmtu? Takpelah.. daripada kita bercakap benda bukan2, lebih baik diam kan...

Puan El said...

Miss sunshine : maybe sbb penat kot. Majlis el around 4weeks. 3 majlis. Then, borak2 kososong masa bujang lain now dah kawin lebih berhati2 nk berckp. Sbb kita bwk personaliti suami sekali kot.=).