click click!!

:: Mood ::

:: Mood  ::
Senyum Aje .. =)

Wednesday, 13 July 2011

:: Ditinggalkan di bulan Puasa..*sigh* ::

Uwaaaaaaa...~~!!

tersentap ptg td dpt text dr En. Suami Apis. bulan puasa dia dh start shooting blk. kakak ipar dh text dia td...sob sob sob!

kat Sabah... utk dokumentari yg baru. " Liuk Gemalai Sabah" or "Bajau Laut". jauh tu,...Sabah ok! now, dokumentari En. Suami Apis sedang ditayangkan di TV1 setiap Selasa kul 12 tghari " Lambaian Pulau"... br episod bape je tu. pastu kene shooting utk season ke2 lg...kt Sabah gk.

cmne nk cuti?? cuti Puan El tgl skit. dhla ni 1st time puasa dgn dia, dia lak nk kene g shooting. dia je yg kakak dia brani pgg amanah utk cover financial their production house.

tp td, En. Suami Apis pujuk nk bwk Puan El ke sana gk. even 5ari pun dia xkisah.....ati girang sebentar..tp memikirkan tu punca rezeki dia, Puan El xleh halang.. kan kan kan???

tp kan....teringat pic masa Puan El dgn BFF g Sabah selama 2-3bulan sbb keje. amek ms utk berehat. xsempat ke Semporna Sipadan, Mabul, Kapalai sbb ade kes penculikan di sana so semua jln di Checkpoint, Sandakan disekat...

So, we decide g Manukan Island and Sapi Island... tp ni ms zmn2 muda la...hehehe..freehair lg.

kerinduan ada gk la...at least Sabah gk kan??? En. Suami Apis mmg wt shooting Pulau je.. so, sebelum dia ke sana, biar la Puan El tatap gmbr ni. Sedihnya!!!

Credit to my BFF snap this scenery di Manukan Island

bg ikan makan di jeti kita air pasang with my BFF, Karen

another scenery there....tenang x??

ditinggalkan ke???? =((. double triple sedih dh ni....esok nk balik!! yeaaahhh..tp mesti blk lewat lg kan...

huh~~!!

:: Auf Wiedersehen ::

5 comments:

Miss Sunshine said...

El... sedih lagi ke? Ishk.. jagan sedih lagi tau.. nanti hubby bawak jalan2 g Sabah... Nak buat cmner El.. dah jadi tanggungjawab.. nanti tak pergi kerja, tak dapat duit pulak kan... Esok El balik ye... hooray!

UyaRayza said...

nk honeymoon kat sabah ler hehehe..cniknyeeee

Puan El said...

hana : dh blik dhhhh!!! patutnya kene blk esok, tp hubby el amek kt melaka...weee~~!! rindu dh ter bls....

uya : meh la pergi. ni KK. pasni g Sipadan,Mabul lak tau...

zimie said...

alalala jgn sedih2 tau el.kuatkan semangattttt(eceh ckp utk diri sendiri gak) uhuhu

btw, dah pergi kapalai sabah tu.serius best.suka tengok ikan2 masa snorkeling.hihih nak honeymoon sana tapi en bakal tak kasi kata putus lg.grrrr ;p

Puan El said...

ok..dh xsedih dh. dh happy dgn kehidupan baru...wee~~!!

best kan???? el dgn BFF el g Manukan Island kt KK 2x berturut2.. suka sgt snorkelling dlm2....jumpa nemo yg comel..nama dia TOMOKO. ingat lg kwsn TOMOKO tu...comel. mesti dh besar dh dia..