click click!!

:: Mood ::

:: Mood  ::
Senyum Aje .. =)

Monday, 4 July 2011

:: Wedding Wawa Blogger ..::Mr. and Mrs. ~ to Bee::.. ::

Assalamualaikum mereka-mereka...~~!!

Pe kabar pg ni? arini Puan El mc...mlm td around kul 10mlm g klinik sbb xdptthn sakit...hukhukhuk..

Puan El nk bercerita pasal topic kt atas.. 1st time Puan El g wedding Blogger. kebetulan dekat dgn umah atok Puan El dan jugak rumah yg Puan El duduk sekarang ni, Saujana Utama..

1st impression about Wawa.. Kecil Molek!! Friendly and sweet....~~!! mcm xcaya je dpt jumpa blogger. Puan El kan br dlm blog. br je 2bulan so, mmg xramai kawan dlm ni...slow2. tmbhn pulak mmg sibuk je skrg ni...

Puan El g makan dgn suami selepas jumpa Wawa. kebetulan wawa nk salin bj so pk mkn la dulu...masa 1st jumpa Wawa terus ckp " lain nya El...". heee....kebetulan masa tu pkai tudung mmg quite labuh. russhing kan dr pg ke tghari sampai ke ptg...heee... ke Shah Alam, ke PJ, Damansara lg..

meh kita review ape yg sempat Puan El dan En. Suami Apis snap pic...

pelamin wawa

dr tepi

rapat lg..


kek wawa yg Puan El suka...~~!!

Wawa masa duk make up ye...

snap ketika wawa tgh siap..comell!!!

wawa and me..~~!! kecik kan dia..

dgn Wawa and blogger lain..tp Puan El xkenal. adess..~~!

ni goodies bag dr Wawa dan suami..kalendar!

kalendar 2012 tau...

btw, Selamat Pengantin Baru kepada Wawa dan juga Suami daripada kami berdua..=)



:: Auf Wiedersehen ::

9 comments:

UyaRayza said...

cntknye wawaaaa hehehe...suke cake die..

nida-razak said...

cantik pelamin wawa...besnye el dapat pegi.. blogger sorang lagi tu klo xsilap nida adawiyah.. =)

Puan El said...

uya : heee..best part yg plg el suka..kek~~!! simple but nice..

nida : hah...ye. adawiyah/ el pun xkenal sgt. el rasa el xpenah bc blog dia lg.... cantik kan??? dekat sgt dgn umah atok el dgn umah el, tu yg pergi...saje eratkan hubungan. nti el g wedding nida ek...=)

zimie said...

el, bestkan dapat jumpe sama2 geng blogger.hehe memang cantik pelamin,cake, baju wawa tu.esp tang cakes comel tu ;)

Puan El said...

kan kan??? ni 1st time tau el g jumpa blogger.. hee..~~!!

tang cake tu pun el suka...sweet je!

Wawa Yusoff said...

puan el yang comel :)
Thanks datang wedding wawa haritu. kenapa la kita lambat kenal. kalau x boleh wa datang wedding El.
btw dear, Thank u so much....!!!

Puan El said...

hee...el baru lg kot dlm blog. lg 3-4mgu nk nikah br el wt blog. tu yg xsangka...tp best! enjoy ur wedding. nk kek tp pengantin xpotong lg.. so, cmne life after marriage? best x??? Semoga dilimpahi kurniaNYA....amiinnn..~~!!

Adawiyah A.Halim said...

hye puan el..ini adawiyah nye..hehehe...selamat berkenalan yer...hehehe

Puan El said...

hye adawiyah...~~!! oo..ni blog nya. maaf la, xsempat nk mencari2 sbb kesibukkan keje + xlrt sgt.. btw, thank you! selamat berkenalan gk...=))