click click!!

:: Mood ::

:: Mood  ::
Senyum Aje .. =)

Wednesday, 6 March 2013

Berita baik utk Ezcema / masalah kulit~~! baby dan anda..


Assalamualaikum semua....

apa khabar? harap2 sihat.... anak el pun sudah hampir setahun Jumaat ni. sekejap sahaja masa berlalu. ini pun kena keluar outstation lepas zohor.. tinggal lah 2 beranak tu di rumah malam ni. sob sob! kerinduan pada yang tersayang.

Rakan-rakan semua, hari ni kita nak belajar sains sikit. Cuba fokus ok. 

Apa itu Plasma Hidup? Ia merupakan cecair dari lautan yang membolehkan sel beroperasi dan berinteraksi secara normal,justeru menggalakkan sel, tisu, organ dan sistem badan berfungsi secara normal.

Dari mana Plasma Hidup didapati? Dari pusaran lautan. Selama berjuta-juta tahun air hujan mengalirkan zat nurtien dari tanah ke dalam laut. Laut menjadi sumber zat nutrien yang kaya. Pusaran laut menggalakkan pertumbuhan fitoplankton. Fitoplankton bertindak menukar cahaya dan nutrien kepada tenaga,menyokong pembiakan zooplankton. Zooplankton pula menghadam fitoplankton dan nutrien serta menghasilkan 83 jenis elemen bio-ketersediaan/mineral. 

Manusia memerlukan 70 jenis mineral untuk mengekalkan komposisi cecair badan yang seimbang. Plasma Hidup Kington mengandungi 78 jenis mineral berhablur. Ok dapat gambaran tak di sini?masih tidak faham lagi?dont worry, cuba baca lagi sekali....atau tengok gambar di bawah...kalau berminat boleh email pertanyaan kepada  elni_nadra@yahoo.com / call or sms 012.701.8717.







TESTIMONI

Kington sangat mujarab untuk mereka yang menghadapi masalah kulit yang kronik seperti psoriasis, eczema, kulit bersisik, melepuh luka, tapak tangan sentiasa berpeluh dan basah sepanjang masa serta masalah jerawat acne vulgaris. 

Pengambilan Kington bagi ibu-ibu mengandung yang mengalami masalah bayi down sindrome atau kecacatan bayi pra-matang adalah amat dianjurkan kerana komposisi Kington berupaya memulihkan sel yang rosak agar dapat  berfungsi secara normal. 




KITA HENDAKLAH BERUSAHA DAN MERANCANG. SELEBIHNYA BERSERAH KEPADA TUHAN. ALLAH SWT TEMPAT KITA MENGADU. YAKINLAH BAHAWA ALLAH SANGAT DEKAT DENGAN KITA AT ALL TIMES.

thank you for review this post. so, happy weekend and take care!!

Assalamualaikum and salam sejahtera..

No comments: