click click!!

:: Mood ::

:: Mood  ::
Senyum Aje .. =)

Thursday, 14 March 2013

Pakej Pilihan Elysyle DX & cara Pembayarannya


ok, kita sambung dari post sebelum ini. masih berkira-kira untuk perbelanjaan anda? jangan risau, di sini ada penyelesaian nya. jom kita lihat di bawah.

Ada beberapa pakej disediakan bersesuaian dengan objektif dan kehendak pemakai.Kalau kita beli satu set sahaja bila kita basuh pakaian ni kita terpaksa tunggu sampai kering untuk digunakan semula jadi kita tak dapat pakai pada setiap hari.Objektif  nak jadi kurus dan miliki bentuk tubuh menawan agak lambat sedikit tercapai.

Kalau kita siap-siap beli twin set kita boleh pakai pada setap hari dan kesan boleh dilihat dengan begitu cepat sekali. Dalam masa sebulan dah nampak. Bak kata orang tua-tua "Alah membeli menang memakai..."

Antara pakej yang disediakan

1. Single Set (Waist Snipper)



Credit Card 0% Interest
24 Month - RM 104
18 Months - RM 138
12 Months - RM 206
6 Months   - RM 412

Aeon EZPay
36 Months - RM 108
24 Months  - RM 145
12 Months  - RM 249

Retail Price : RM 2,725
Member Price : RM 2,475
Save : RM 250
Free Panties x 1 : RM 258.50
Total Save : RM 508.50

2. Single Set (Body Shaper)



Credit Card 0% Interest
24 Month - RM 112
18 Months - RM 149
12 Months - RM 224
6 Monthss - RM 445

Aeon EZPay
36 Months - RM 117
24 Months  - RM 155
12 Months  - RM 269

Retail Price : RM 2,950
Member Price : RM 2,680
Save : RM 270
Free Panties x 1 : RM 258.50
Total Save : RM 528.50

3. Full Set


Credit Card 0% Interest
24 Month - RM 153
18 Months - RM 203
12 Months - RM 304
6 Monthss - RM 609

Aeon EZPay
36 Months - RM 140
24 Months - RM 192
12 Months - RM 347

Retail Price : RM 4,060
Member Price : RM 3,655
Save : RM 405
Free Panties x 1 : RM 517
Total Save : RM 922

4. Twin Set


Credit Card 0% Interest
24 Month - RM 202
18 Months - RM 270
12 Months - RM 405
6 Months   - RM 810

Aeon EZPay
36 Months - RM 186
24 Months  - RM 254
12 Months  - RM 459

Retail Price : RM 5,375
Member Price : RM 4,855
Save : RM 520
Free Panties x 2 : RM 517
Total Save : RM 1037


PEMBAYARAN :

sekarang ni kita masuk topic pembayaran. selalunya mesti ramai yang confuse hendak bayar macam mana. 
Nak beli? Ok mai nak cita..... boleh beli secara cash atau guna kad kredit dengan 0 interest. Dengan pembayaran Kad kredit kita boleh buat instalment sebanyak 6, 12 atau 24 bulan ikut bajet masing-masing la ye.

Atau tak nak guna dua2 cara di atas?........ boleh juga apply dengan Aeon,  buat bayaran instalment juga selama 12 bulan, 24 bulan atau 36 bulan.Tapi yang ni kita kena tunggu la bila Aeon dah approve boleh dapat bawa balik corset u.  Apa yang bestnya... cuma bayar RM 75.00 je dulu dah boleh angkat  Elysyle kita ni...

First instalment cuma bermula pada bulan berikutnya. Jadi kalau takde bajet nak bayar bulan ni jangan bimbang, boleh buat planning untuk bayar bulan depan bila dapat gaji k......bajet-bajet!!!



mari lah kita beramai-ramai memakai Korset Elken ni. kita fitting dulu, baru bertindak. anda pasti tidak akan menyesal. ;)



No comments: