click click!!

:: Mood ::

:: Mood  ::
Senyum Aje .. =)

Tuesday, 19 March 2013

Sistem Penapisan Air yang paling efektif ELKEN BIO PURE K-SERIES


Assalamualaikum dan selamat bertemu kembali rakan-rakan semua.......

AIR  amat penting kepada kehidupan tetapi sering diabaikan dan diambil mudah atau 'take for granted'.Kini masalah kian serius dengan lapuran-lapuran dunia tentang air semakin 'sakit'.

Air 'sakit' boleh membawa maut. Ia sering mengandungi sisa racun perosak, pencemar perindustrian,logam berat dan bahan radioaktif pengancam kesihatan yang memasuki sumber air melalui pencemaran perindustrian, baja pertanian dan bekas kosong isi rumah yang sarat dengan bahan kimia ditapak timbus.Oleh itu saya ingin memperkenalkan ELKEN BIO PURE  sistem pertama dirantau ini yang menggabungkan pelbagai teknologi penulenan air terbaik ke dalam satu sistem tunggal yang sempurna.


Teknologi Canggih Terkini - Osmosis Songsang

Walaupun air dari pili air dirumah kita telah ditapis dan diklorinkan demi tujuan menyahtoksik,namun  proses pengendalian  sedemikian tidak dapat menyingkirkan kebanyakan bahan kimia gabungan, mikroorganima (seperti bakteria), virus, logam berat terlarut dan bahan cemar bukan organik, termasuk bahan mineral berbahaya seperti nitrat. Jelas sekali, dengan minum air sebegini dalam jangka panjang pasti membawa kesan yang buruk.Dengan membrane bertiang yang efektif pada 0.0001 mikron, ELKEN BIOPURE
ialah Sistem Penulenan R.O .yang paling canggih. Ia berkesan menyingkirkan
hampir semua jenis bahan cemar seperti pasir,lumpur karat,bakteria,racun perosak, klorin, termasuk partikel sekecil 0.0001 mikron (500,000 kali lebih halus dari garis pusat sehelai rambut) yang tidak dapat disingkirkan oleh kebanyakan sistem lain, untuk menghasilkan air tulen sempurna.

Berminat sila email kepada  :

elni_nadra@yahoo.com atau sms/call 012.701.8717

Pembayaran secara ansuran boleh diuruskan melalui pembiayaan Aeon atau pembayaran melalui kad kredit.No comments: