click click!!

:: Mood ::

:: Mood  ::
Senyum Aje .. =)

Friday, 12 July 2013

Artis pun pakai Korset ELKEN~~!!

Hari raya pun dah dekat ni. Tentu kita semua nak nampak cantik slim dan bergaya dipagi raya kan. Kalau pergi open house tu rasa seronok sangat kalau rakan-rakan puji kita nampak cantik. 

Bila kita slim kita nampak cantiklah. Bila pakai baju raya tu nampak terletak je. Boleh...tidak mustahil bagi kita untuk nampak macam artis-artis dibawah ni. Merekapun guna corset elken juga...

Rata-rata mereka memilih Elysyle DX kerana cara pakai DX sangat simple dan senang berbanding produk pelansing yang lain. Kesannya juga sangat cepat. Sebaik disarungkan penampilan kita berubah. 


Bagi artis wanita yang telah bergelar ibu pula walaupun telah melahirkan anak mereka berupaya mengekalkan bentuk badan yang lansing setelah memakai DX secara konsistan. Jom lihat gambar dibawah, antara artis-artis yang telah menggunakan DX.

Kalau berminat 
 boleh whatsapp EL - 012.701.8717. 


                                     - pelakon muda yang jelita, emma maembong turut pakai DX -

                                                - neelofa sentiasa nampak langsing dengan DX -


                  Camelia dan Dato Siti Nurhaliza adalah penggemar corset DX sejak bebarapa tahun lalu


Penyanyi Ziana Zain mempunyai bentuk badan yang sangat menawan sebelum dan selepas melahirkan anak. Rahsianya ...Elysyle DX!!!


Bestkan kalau kita dapat kelihatan cantik seperti artis-artis di atas. Semuanya tidak mustahil untuk dicapai kalau kita sentiasa rajin memakai DX.

No comments: