click click!!

:: Mood ::

:: Mood  ::
Senyum Aje .. =)

Friday, 5 July 2013

Jom Jadi Kurus & Sihat dengan Dr Diet

Dr Diet - satu lagi produk Elken yang amat digemari oleh mereka yang menghadapi masalah berat badan dan obesiti yang extreme......jom kita layan cerita kat bawah ni...bukan sekadar cerita tapi terbukti berhasil InsyaAllah..


Meninggalkan hidangan, menahan lapar, senaman melampau ...semuanya gara-gara  ingin menguruskan badan.....


Kebanyakan metod diet menekankan pengambilan kalori yang amat rendah dan penurunan berat badan mendadak. Ini selalu menggangu kadar metabolik kita dan menyebabkan kehilangan air dan otot yang melampau, keletihan dan masalah kesihatan. Lebih teruk, berat badan biasanya akan memantul semula. 


Ia direka untuk menguraikan lemak melalui ketosis lembut sementara mengekalkan kadar metabolik, maka kehilangan berat bukanlah disebabkan kehilangan air atau otot dan pemantulan berat tidak akan berlaku. Salah satu kebaikan hebat Dr. Diet ialah fleksibilitinya. 


Dengan Dr. Diet, anda masih boleh mengambil sekurang-kurangnya 1 hidangan normal harian, maka tiada keperluan untuk menahan lapar, menahan nafsu makan atau mengabaikan kesemua temu janji makan tengah hari atau malam. 


Dr. Diet juga mengekalkan kesihatan dan tenaga anda kerana ia diformulasikan berasaskan Rekomendasi Panduan Makanan Asia dan mengandungi banyak vitamin, mineral dan serat diet yang penting. 


Keberkesanan Dr. Diet dalam kajian klinikal Johns Hopkins University of Medicine menunjukkan bahawa lelaki secara purata kehilangan 30kg dan wanita 21kg sepanjang tempoh 16 minggu. 


Formula ini juga digunakan dikebanyakan hospital, direkomenkan oleh lebih daripada 15,000 doktor di Amerika dan digunakan oleh lebih daripada jutaan pengguna.


Jom lihat testimoni dibawah...hebatkan Dr Diet ni....
Bagaimana nak dapatkan kesan di atas dengan cepat? Ikutilah program Dr Diet yang disyorkan oleh pakar kami seperti dibawah.


Kalau anda menghadapi masalah berat badan yang berlebihan apakata cuba amalkan Dr Diet dan lihat hasilnya dalam masa sebulan. Seorang rakan rapat saya menghadapi masalah berat badan selama 10 tahun dan apabila dia amalkan pengambilan Dr Diet dia telah kehilangan sebanyak 3 kg dalam masa 1 bulan sahaja !!  

Whatsapp/call  012.701.8717 untuk pesanan.

No comments: